De to danske B-kørere, Jonas Jeppesen og Bjarne Pedersen, får skarp konkurrence i skikkelse af tyske Kevin Wölbert, der senest har kørt for Slangerup i den danske liga.

Endnu en brik er faldet på plads til den kommende sæson, da holdleder Tom Paarup Madsen har fundet et solidt alternativ på B-pladserne, hvor tyske Kevin Wölbert skal tage kampen op med holdkaptajn Bjarne Pedersen og landsholdsbobleren Jonas Jeppesen, der begge havde en stor aktie i en veloverstået sæson. Den nye mand hos Esbjerg Vikings har et godt kendskab til de danske slagger, og han har derfor hele tiden været et vigtigt navn på holdlederens liste.

– Han er en rigtig god kører, der kommer med erfaring fra den danske liga og de danske baner, og det er en mand, der kan gå ind og levere med det samme. Det giver noget konkurrence i truppen, selvom vi har et par gode folk, der var med til at sikre os sølvmedaljer, og det er vigtigt, at vi hele tiden har den næste mand klar, hvis der bliver brug for ham. Selvom han er erfaren, så tror jeg også på, at der er endnu mere i ham, og det er et rigtigt stærkt kort at tiltrække i bestræbelserne på at have en bred og velfungerende trup. Han har desuden også erfaring fra mange sæsoner i både Polen og England, forklarer holdleder Tom Paarup Madsen om Kevin Wölbert, der i 2020 også skal køre for PSZ Poznan i Polen samt Dackarne Målilla i Sverige. Kevin Wölbert ser da også frem til at repræsentere sølvvinderne og slå sig løs på Granly Speedway Arena.

– Jeg er rigtigt glad for at blive en del af et så stærkt team, der imponerede i sidste sæson, og jeg håber på, at vi igen i næste sæson kan tage skridtet ind i finalen. Jeg ser frem til at være en del af Esbjerg Vikings, og jeg er ivrig efter at vise, hvad jeg kan. Det bliver et stærkt mandskab, og det skal jeg bidrage til, lyder det fra Kevin Wölbert, der i den forgangne sæson leverede 56 point i seks matcher for Slangerup.

Foto: Niklas Breu.