Da Artem Laguta har været nødsaget til at melde afbud til matchen mod Grindsted, har Esbjerg Vikings været hurtige og forstærket sig med den tidligere verdensmester Jason Doyle, der er ny A-kører i klubben.

I 2017 stod Jason Doyle øverst på skamlen, da VM-pokalen skulle uddeles, og nu er han tilbage i den danske liga for Esbjerg Vikings. Den sympatiske australier træder ind på det mandskab, der skal køre på udebane i Grindsted onsdag aften, hvor han erstatter Artem Laguta, der har været nødt til at melde afbud.

– Det er en meget, meget skarp erstatning, som vi har haft øje på længe, og heldigvis havde han mulighed for at træde til med kort varsel. Jason Doyle behøver ikke nærmere præsentation, og han kender også banen i Grindsted, hvor han tidligere har kørt, så vi har naturligvis store forventninger til ham. Jeg håber også, at der er mange, som vil komme ud og se løbet, når nu vi har ham med, og jeg tror på, at han kan være til at sikre os en sejr. Det er i hvert fald et stærkt kort, som vi glæder os til at se for Esbjerg Vikings, når vi skal ud i et lokalbrag, fastslår Tom Paarup Madsen, som også kommer til at bruge den nye A-kører senere på sæsonen.