Dawid Rempala er ny mand hos Esbjerg Vikings, hvor der er store forventninger til den unge polak, som er C-kører i 2022.

Flere stærke, danske navne er allerede på plads hos Esbjerg Vikings, der har flerårige kontrakter med Niels-Kristian Iversen, Jonas Jeppesen og Matias Nielsen, og nu suppleres den gode stamme af et spændende udenlandsk talent. Det er den unge polske kører Dawid Rempala, der i 2022 skal være en del af vikinge-lejren, og holdleder Tom Paarup Madsen ser frem til at arbejde med endnu en spændende kører.

– Han har kørt på hold i Polen med Niels-Kristian Iversen, som har anbefalet ham, og vi kunne særligt i sidste del af sæsonen se, at der er et spændende potentiale i ham. Han har et virkeligt godt setup omkring sig, og han er en meget ambitiøs ung mand, så jeg ser virkeligt frem til at få Dawid Rempala som en del af truppen. Vi satser på flere unge talenter, som han kommer til at konkurrere med, og vi går i det hele taget efter at skabe en udviklende atmosfære, hvor vi også tænker langsigtet. Det gennemsyrer alt i Esbjerg Vikings, at vi hele tiden vil bygge på, siger Tom Paarup Madsen, der glæder sig til næste år med langt flere muligheder.

– Vi er selvfølgelig ikke tilfredse med den seneste sæson, og vi kigger med længsel frem mod den nye, hvor der forhåbentligt er meget mere normalitet. Det giver sig selv, at vi alle sammen ser frem til at køre mange flere matcher, og så ser vi selvfølgelig også frem mod et år, hvor vi som klub skal afholde Speedway of Nations. Det er med til at skabe endnu mere interesse om Esbjerg Vikings, og vi kan da også se, at det er med til at sætte os endnu mere på landkortet som klub. Dawid Rempala er et spændende talent, som vi er glade for at tiltrække, og jeg tror på, at vi inden alt for længe kan afsløre flere gode navne til truppen. Vi vil holde fast i udviklingen af de danske – og gerne lokale talenter – og så kombinere dem med de rigtige udlændinge, så vi får den bedste sportslige cocktail.