Den seneste genåbning giver mulighed for at lukke tilskuere ind til speedway, og glæden er naturligvis stor hos Esbjerg Vikings.

Fra den 21. maj er det igen tilladt med tilskuere til speedway under visse restriktioner, og det vækker helt naturligt stor glæde hos Esbjerg Vikings, der ser frem til igen at få tilskuere på voldene.

– Det er da en fantastisk nyhed, selvom vi selvfølgelig stadig afventer de nærmere detaljer omkring, hvordan vi skal håndtere tilskuere. Vi glæder os helt vildt til at se alle vores fans ude på Granly Speedway Arena igen, og så skal vi selvfølgelig leve op til det ansvar, som følger med. Det er en glædens dag, for det betyder selvfølgelig også, at det går i den rigtige retning i samfundet som helhed, konstaterer direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, der har markeret næste hjemmematch ekstra tydeligt i kalenderen.

– Vi får garanteret travlt, selvom vi har lidt tid, inden vi møder Slangerup hjemme den 30. juni, men vi løbet gladeligt de ekstra meter, så tingene spiller den dag. Der vil vi gøre alt, hvad vi kan for at holde en speedwayfest på sikker og forsvarlig vis, og der ligger planer for, hvordan vi kan dele anlægget op med forskellige indgange og faciliteter. Lige så snart, vi har de konkrete restriktioner på plads, så tager vi hul på de praktiske gøremål, så vi igen kan få liv på voldene, fastslår Lars Guldager Dyhr, mens Esbjerg Vikings gør klar til morgendagens udematch i Grindsted og den kommende Ligacup.