Når Esbjerg Vikings tager imod Region Varde, er polske Kacper Gomolski ny B-kører på holdet.

Der er altid noget på spil, når Esbjerg Vikings og Region Varde tørner sammen, og begge hold er på jagt efter sæsonens første point, når de onsdag aften mødes på Granly Speedway Arena. Til den match har holdleder Tom Paarup Madsen hentet forstærkning til vikingerne i skikkelse af Kacper Gomolski, der tidligere har præsteret fornemt i Metal Speedway League, hvor han senest har optrådt for Grindsted.

– Vi syntes egentligt, at vi har mange gode kørere i vores trup, men vi har været ramt af, at flere af dem ikke har været ude at køre ret meget på grund af sene sæsonstarter flere steder, og derfor har vi været på jagt efter en ny kører, der er kommet godt i gang. Det må man sige om Kacper Gomolski, der ligger fornemt i statistikken for den næstbedste række i Polen, hvor han er foran mange velkendte navne fra den danske liga, konstaterer Tom Paarup Madsen, der tror på en spændende match mod lokalrivalerne.

– Vores tre danskere, Niels-Kristian Iversen, Bjarne Pedersen og Matias Nielsen, er alle kommet fint fra land, og nu får Kasper Andersen også chancen for at vise sit værd. Sammen med Gomolski ser det ganske fornuftigt ud mod en modstander, der også har vist, at de godt kan køre speedway, selvom det ikke er blevet til point i deres to første matcher. Vi skal være på tæerne og tage kampen op, men vi viser også, at vi er villige til at agere som klub, når vi henter en mand som Gomolski ind, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden det går løs med Slaget om Vestkysten.

 

Esbjerg Vikings – Region Varde Elitesport køres den 12. maj på Granly Speedway Arena klokken 18.30. Tilskuere er ikke tilladt med de nuværende restriktioner, men matchen livestreames på Esbjerg Motorsports side på Facebook fra klokken 18.25.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Kacper Gomolski
Bjarne Pedersen (Kaptajn)
Kasper Andersen
Matias Nielsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen