Lokalopgøret mellem Esbjerg Vikings og Region Varde Elitesport går under navnet Slaget om Vestkysten, og det ligner på forhånd en intens affære mellem to mandskaber, der begge kæmper for at holde fast i toppen. Holdleder Tom Paarup Madsen har lavet en enkelt ændring.

Der er nogle matcher, som bare har et eller andet ekstra over sig, og det gælder i høj grad for Slaget om Vestkysten, som duellen mellem Esbjerg Vikings og Region Varde Elitesport kaldes. Sidstnævnte har hjemmebane denne gang, og holdleder Tom Paarup Madsen er klar over, at det ikke er det nemmeste sted i SpeedwayLigaen at hente en sejr.

– Det er et stærkt hjemmehold, som generelt er meget svære at besøge ude vestpå. De havde ikke en god hjemmematch sidste gang, så mon ikke de også er opsat på at revanchere sig. De stiller i hvert fald stærkt op, så der skal leveres fra hele holdet, hvis vi skal gøre os forhåbninger om et resultat, fastslår Tom Paarup Madsen, der selv har ændret på en enkelt plads.

– Vi har Gregorz Zengota med for første gang, som er et stærkt og rutineret kort, der har god erfaring fra den danske liga. Vi har bestemt ikke været utilfredse med Matias Nielsen, men det er vigtigt for os at holde truppen varm, så vi har flere kort at spille. Zengota er desuden en god starter, og det er tit nyttigt på banen i Outrup.

Region Varde Elitesport – Esbjerg Vikings onsdag den 15. juni klokken 19.00 på Varde Motor Arena.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Jonas Jeppesen
Gregorz Zengota
Emil Breum
Claus Vissing

Holdleder: Tom Paarup Madsen