Holdleder Tom Paarup Madsen giver genvalg til de fem kørere, der vandt komfortabelt hjemme over Grindsted. 

Der er dømt topbrag, når Esbjerg Vikings skal på besøg hos Holsted Tigers, for det er SpeedwayLigaens to øverstplacerede mandskaber, der tørner sammen. Dermed ligner det på forhånd en match, der godt kunne blive tæt.

– Jeg har valgt at give genvalg til de kørere, der hentede en flot sejr hjemme over Grindsted, og nu satser vi på en match, hvor vi leverer over hele linjen. Vi har fået en ret fornuftigt sæsonstart, og nu skal vi følge op på en svær udebane mod en modstander, der har ændret på deres hold på grund af skader. Det bliver spændende at se, hvordan de to hold matcher hinanden, og det kunne godt blive rigtigt interessant for tilskuere, siger holdleder Tom Paarup Madsen, der glæder sig til opgøret.

– Det er da altid fedt, at være med i en topmatch, og det skal vi alle sammen glæde os over. SpeedwayLigaen er tæt igen i år, så det handler om at sætte så mange point ind som muligt, og vi har mange hold, der er lige i ryggen på os. Derfor er der noget på spil hver gang, og det er med til at give en fed nerve.

Holsted Tigers – Esbjerg Vikings onsdag den 25. maj klokken 18.30 på Moldow Speedway Center.

Vikingernes trup:

1. Matias Nielsen
2. Tai Woffinden
3. Jonas Jeppesen
4. Emil Breum
5. Esben Hjerrild

Holdleder: Tom Paarup Madsen