Det er to af de stærkeste mandskaber i 1. Division, der tørner sammen i weekend, hvor Brovst og Vojens udgør resten af feltet på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Motorsport og Slangerup er gået i udbrud i den næstbedste række sammen med Fjelsted, og de to førstnævnte konkurrenter sætter i denne weekend hinanden stævne på Granly Speedway Arena, hvor hjemmeholdet stiller med Bjarne Pedersen, Henry Steen og de to U19-landsholdskørere Esben Hjerrild og Emil Breum.

– Det ligner på forhånd en fed match, og vi stiller nærmest i stærkeste opstilling, så jeg forventer også, at vi trækker det længste strå, selvom vi kommer op mod gode modstandere. Jeg håber, at der også kommer lidt tilskuere, og så ligner det også, at vejrudsigten er med os. Det er svært ikke at glæde sig til sådan en omgang som speedwaymand, lyder det med et stort smil fra holdleder Mads Kølbæk.

Matchen i 1. Division mellem Esbjerg Motorsport, Slangerup, Vojens og Brovst starter lørdag den 26. juni klokken 10.00 på Granly Speedway Arena.