Efter sejre i de to seneste matcher vil Tom Paarup Madsen holde liv i den gode stime hjemme på Granly Speedway Arena, hvor det kan blive til et hattrick med en sejr over Grindsted. Der er desuden hjemmebanedebut til to kørere.

Først fik Region Varde ørerne i maskinen på Granly Speedway Arena, og siden blev det til en flot sejr på udebane mod Grindsted. Nu er Tom Paarup Madsens tropper igen på hjemmebane, og der er mulighed for at sikre sig den tredje triumf på stribe, men det kræver igen en stærk indsats mod et gæstende mandskab, som også har brug for point.

– Vi er kommet på vinderkurs, og det skal gøre alt for at holde kørende så længe som muligt. Grindsted vil garanteret kæmpe for at få revanche, så det bliver ikke nødvendigvis så let, men vi går målrettet efter en sejr. Vi giver hjemmebanedebut til både Luke Becker og Kenneth Kruse Hansen, og det bliver spændende for både dem og vores publikum. Luke Becker har givet flere smagsprøver på, hvad han indeholder, og han skal fortsætte udviklingen, og så vil vi holde Kenneth Kruse Hansen varm. Vi har en bred trup, hvor det gælder om at holde alle klar, og når vi tænker lidt frem, så skal vi sørge for, at vi har flere, som konkurrerer om pladserne. Så er det op til kørerne at vise, at de er klar, når vi kalder dem op, og jeg tror på, at de her gutter kan levere foran et forhåbentligt talstærkt publikum. Vi har gjort vores for at varme op i de to sidste matcher, og vores direktør vil helt sikkert gerne sikre sig vejretten til Tingvejen, som han har udfordret Grindsted om, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden sæsonens anden match hjemme på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Vikings – Grindsted Speedway Klub onsdag den 12. juni klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Luke Becker
Bjarne Pedersen
Kenneth Kruse Hansen
Matias Nielsen
Jonas Knudsen