Esbjerg Vikings starter sæsonen hjemme på Granly Speedway Arena mod Nordjysk Elite Speedway, og holdleder Tom Paarup Madsen vil gerne begejstre hjemmepublikum.

Ventetiden er endelig forbi, og det er tid til det første slag i SpeedwayLigaen. I år det endeligt med tilskuere fra start, og forventningens glæde er stor hos holdleder Tom Paarup Madsen.

– Hvis ikke man får den der fede fornemmelse i maven, når det er tid til årets første match, så skal man finde noget andet at lave, og jeg kan ikke vente til, at vi holder klar ved stregen. Nu har vi haft et par år uden alt for mange tilskuere, så det bliver fantastisk at have fansene tilbage, og jeg håber, at der er rigtigt mange, som finder vej til Granly Speedway Arena. De gode mennesker i klubben har gjort et kæmpestykke arbejde, så anlægget ser godt ud, og de fortjener, at der er mange, som kommer og nyder det, siger Tom Paarup Madsen, der tørster efter en god start på sæsonen.

– Nordjysk Elite Speedway bygger hele tiden på, og de har blandt andet et par rigtigt stærke A-kørere, hvor vi får en spændende kører som Zagar at se her på onsdag. Det er mange år siden, vi har mødt dem på Granly Speedway Arena i ligaen, så det er fedt, at vi igen har Nordjylland på kortet. Vi tror på, at vi trækker det længste strå, men der skal kæmpes for hvert eneste point, og der må opbakningen gerne bære os frem, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der har valgt fem danske kørere til årets første opgave.

– Vi vil rigtigt gerne give vores egne talenter chancen, og vi kommer løbende til at bruge dem i sæsonen sammen med vores stærke udenlandske profiler. Det er i overensstemmelse med vores røde tråd omkring udvikling, mens vi også skal levere gode resultater. Det bliver fantastisk med en fuld sæson, hvor de unge gutter kan vokse sig ind i opgaven som fast ligakører, og vi tror på, at der er masse talent, som vi kan forløse.

Køb billet til årets første match på hjemmebane her:

Køb billetter til SpeedwayLigaen 2022 – Esbjerg Vikings | Billetlugen.dk