Efter to sæsoner, hvor Corona har sat sit præg på tingene, er SpeedwayLigaen tilbage med fuldt program, og det vækker glæde hos Esbjerg Vikings. Det giver mulighed for at udvikle et ungt, talentfuldt hold i langt højere grad.

Det er tydeligt at mærke forventningens glæde hos holdleder Tom Paarup Madsen, når snakken falder på sæsonen 2022. Den tidligere kører er som en travhest i boksen, der er klar til løb, og nedtællingen er i den grad begyndt.

– Vi ser alle frem til, at vi får en mere normal sæson, hvor vi kører ude og hjemme mod alle, og hvor vi kan få opbakning fra vores normalt ganske stærke hjemmepublikum på Granly Speedway Arena. Vi har mange unge og spændende kørere i vores trup, som vil have rigtigt godt at køre kontinuerligt, jeg tror på, at der er mange af dem, som kan rykke sig en del. Alle vores danskere er inde omkring landshold i et eller andet omfang, og det glæder mig selvfølgelig, at andre også kan se deres kvaliteter, konstaterer Tom Paarup Madsen, som også tror på, at Esbjerg Vikings igen kan være med, hvor det er sjovt.

– Jeg synes, vi har en ramt en blanding af talent og erfaring, som er ret spændende, og så har vi nogle vilde udenlandske kørere, hvor navne som Tai Woffinden og Gregorz Zengota selvfølgelig skiller sig ud. Det er folk, som tilskuerne gerne vil se, og jeg glæder mig da også til at vise dem frem. Alt i alt, så er det vores ambition, at vi er med fremme til det sidste, og hvis vi holder i finalen, så ved vi også, at alt kan ske. I en rundspørge blandt alle holdleder i SpeedwayLigaen kunne jeg se, at flere af mine kollegaer nævnte os blandt favoritterne, og jeg tror også, at vi kommer til at gøre os gældende. Det bliver en fed og tæt liga igen i år, hvor der nok skal komme nogle solide overraskelser, men det er jo også det, der gør sport og i særdeleshed speedway vanvittigt spændende, siger Tom Paarup Madsen, som også prøver at forbedre forholdene omkring holdet hele tiden.

– Jeg har et rigtigt godt samarbejde med Mads Kølbæk, der er holdleder for Esbjerg Motorsport i 1. Division, og han er også med til ligamatcherne. Det giver en rød tråd igennem tingene, og så prøver vi hele tiden at gøre arbejdsbetingelserne en tand bedre. Det sker i samråd med kørerne, og ligesom vi hele tiden udvikler os som klub, så skal vi også løbende prøve at forbedre os på det sportslige områder, slutter Tom Paarup Madsen, som tæller dagene, inden det går løs mod Nordjylland Elite Speedway på Granly Speedway Arena den 20. april.

Her kan du sikre dig en plads på Granly Speedway Arena til sæsonens første match:

Køb billetter til SpeedwayLigaen 2022 – Esbjerg Vikings | Billetlugen.dk