Hvem ville vinde matchen mellem Esbjerg Vikings fra 2010, og det hold der hentede sølv i 2019? Holdleder Tom Paarup Madsen var manden bag det seneste metal, og han er ikke i tvivl.

Det var en tæt og intens finale, da Esbjerg Vikings hentede sølvmedaljerne i Slangerup, hvor flere kørere bød ind med stærke præstationer, og selvom Esbjerg Vikings i 2010 også havde store profiler, så er holdleder Tom Paarup Madsen ikke i tvivl om, at han kunne lede tropperne til en sejr i den fiktive match.

– Vi har et stærkt fællesskab på holdet, og vi kunne se i 2019-sæsonen, at det gav os noget ekstra. Selvom vi fik en hård start på turneringen, så var vi i stand til at rejse os, og jeg synes, at finalen var en kulmination på hele sæsonen. Vi havde en stærk stamme, som stadig er i klubben, og jeg tror, at de ville trække det længste strå, selvom for eksempel Greg Hancock i 2010 også var en helt formidabel speedwaykører, konstaterer Tom Paarup Madsen, der har endnu en god grund til, at han gerne ville vinde sådan en match.

– Med på holdet var også min nuværende assisterende holdleder, Johannes Kikkenborg, og ham kan jeg selvfølgelig ikke tabe til. Alene den årsag er rigeligt til, at jeg ville gå meget langt for at vinde, for ellers skulle jeg jo i teorien høre på ham til evig tid, og det samme gælder den daværende holdleder Kim Lagoni. Der er ingen tvivl om, at der er en del prestige forbundet med årtiets match, så alene af den grund ville jeg få kørerne til at være helt på toppen, lyder det med et grin fra Tom Paarup Madsen ved tanken om den fiktive match, der aldrig bliver kørt i virkeligheden, men til gengæld kan køres et utal af gange i diskussioner.

Årtiets match – 32. oktober 2020.6

Hvis du vil støtte Esbjerg Vikings kan du købe billetter for 50 kroner pr. stk, og du betaler på Mobile Pay på 36067, hvor du i kommentarfeltet skriver din mailadresse. Herefter får du tilsendt en billet til den fiktive match, som et synligt bevis på din opbakning. Du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil købe, og på den måde kan du selv bestemme, hvor meget du vil støtte med.

Esbjerg Vikings 2010:                                               Esbjerg Vikings 2019:

Greg Hancock                                                             Niels-Kristian Iversen
Brian Lyngsøe ( C)                                                     Bjarne Pedersen  ( C)
Zbigniew Suchecki                                                     Luke Becker
Johannes Kikkenborg                                               Jonas Jeppesen
Peter Juul                                                                    Matias Nielsen

Holdleder: Kim Lagoni                                            Holdleder: Tom Paarup Madsen