Esbjerg Vikings kan se tilbage på en god første del af sæsonen, men det får ikke holdleder Tom Paarup Madsen til at hvile på laurbærrene. Der venter en spændende og afgørende del af sæsonen.

Sommeren har ramt Danmark, og heldigvis er det snart tid til ræs på Granly Speedway Arena igen, hvor Esbjerg Vikings tager imod lokalrivalerne fra Grindsted. Det bliver samtidigt startskuddet til afgørelsens time i Metal Speedway League, hvor kampen om finalepladserne for alvor er gået ind. Med en stærk hjemmebane har vikingerne bragt sig i en fordelagtig position, inden afslutningen på grundserien.

– Vi er der, hvor vi gerne vil være, men det kræver stadig hårdt arbejde fra os alle sammen. Hvor vi i sidste sæson var hægtet af, så kan vi selv afgøre tingene, men der er ingenting, der bliver let. Vi skal starte med at vinde hjemme over Grindsted, som garanteret kommer med alt, hvad de har, fordi de tørster efter at finde formen, inden de afgørende matcher. Vi kan til gengæld snuppe andenpladsen med en sejr, og det viser lidt om, hvor vi har bragt os hen med hårdt arbejde fra hele klubben, fastslår Tom Paarup Madsen, som tror på, at der er mere i holdet.

– Gutterne udvikler sig stadig som hold, og det er fedt at se det sammenhold, der præger os. Vores holdånd har båret os langt i mange tætte matcher, og det er ikke tid til at hvile på laurbærrene nu. Nu skal vi vise, at vi har kvaliteten, for der venter os tre spændende opgør mod Grindsted, Slangerup og Holsted, inden vi ved, hvem vi skal møde efter grundserien. Placeringen efter de tre matcher er ret afgørende, for en andenplads vil give os plads i finalen, og en tredjeplads vil give os den store fordel, at vi selv kan vælge modstander. Det er nu, at tingene skal afgøres, og det bliver en fed omgang for alle speedwayfans.

Esbjerg Vikings – Grindsted Speedway Klub onsdag den 31. juli klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.