Der er dømt returopgør for Esbjerg Vikings, når de på onsdag drager til Fyn for at møde Fjelsted. På trods af en storsejr i det første indbyrdes møde tager holdleder Tom Paarup Madsen intet for givet.

Der var ikke tvivl om resultatet, da Esbjerg Vikings hærgede henover Fjelsted hjemme på Granly Speedway Arena i den seneste match, men mønstret i SpeedwayLigaen er tydeligt. Der er stor forskel på ude- og hjemmebane, og derfor kræver holdleder Tom Paarup Madsen af de fem vikinger, der alle har fået genvalg til den kommende opgave.

– Vi skal følge stærkt op på vores sidste match. Vi havde godt styr på Fjelsted hjemme på Granly Speedway Arena, men vi ved også, at de vil tørste efter revanche på deres hjemmebane. Derfor skal vi komme med fuld power, og så tror jeg da også på, at vi kan lave et godt resultat. Der må ikke komme spænding omkring bonuspointet, men vi skal også se, om ikke vi kan tage sejren på dagen, lyder det fra holdleder Tom Paarup Madsen, som tager fat på anden halvdel af sæsonen med den næste match.

– Vi begynder at få skabt afstand til nogle hold, og samtidig er der kamp om pladserne i toppen af ligaen. Derfor er det vigtigt, at vi bliver ved med at levere, og jeg var meget tilfreds med vores holdindsats sidste gang. Nu skal vi holde momentum, og jeg glæder mig da også til at se, at Claus Vissing lever op til den stabilitet, som han kom med sidste gang. Hvis vi alle rammer det samme niveau, som vi har vist undervejs i sæsonen, så ser det skarpt ud her til den sidste halvdel af turneringen.

Team Fjelsted – Esbjerg Vikings på Fjelsted Speedway Center onsdag den 8. juni klokken 18.30

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Matias Nielsen
Jonas Jeppesen
Emil Breum
Claus Vissing

Holdleder: Tom Paarup Madsen