Det er afgørelsens time i Metal Speedway League, hvor Esbjerg Vikings er på medaljejagt. Det sker med den trup, der i første omgang sikrede en plads i top 3, og holdleder Tom Paarup Madsen ser frem til finaledeltagelsen.

Med to sejre over Grindsted sikrede Esbjerg Vikings sig en plads i finalen efter en grundserie, hvor holdet endte på en tredjeplads. Dermed opfyldte Tom Paarup Madsens tropper de ambitioner, der på forhånd var opstillet, og nu glæder holdlederen sig til, at landets fire stærkeste mandskaber skal fordele medaljerne imellem sig.

– Det er fedt at stå i en finale, når vi i sidste sæson var nummer syv, og det vidner om, hvor meget vi har rykket os. Nu skal vi ind og levere endnu engang, og det giver sig selv, at det bliver en hård opgave, når det er de fire bedste hold, som er tilbage. Vi skal kæmpe med alt, hvad vi har, men jeg tror også på, at vi kan lave et godt resultat, og så må vi se, hvor langt det rækker. Der er ikke noget, der er afskrevet på forhånd, og vi har også alt at vinde. Det betyder ikke, at det er en gratis omgang for os, for nu skal vi selvfølgelig gå efter at få noget med hjem, og vi har set, hvor langt en holdindsats kan bære os, men der var bare ikke mange, der spåede os en plads her, lyder det fra en forventningsfuld Tom Paarup Madsen, inden det går løs med sæsonens sidste opgave i Slangerup.

Metal Speedway League Superfinale på Slangerup Speedway Center 18. september klokken 18.30.

Truppen for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Jonas Jeppesen
Bjarne Pedersen
Luke Becker
Matias Nielsen
Jonas Knudsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen
Ass. holdleder: Johannes Kikkenborg