Der er masser på spil i den sidste runde i grundserien, hvor Esbjerg Vikings hjemme på Granly Speedway Arena tager imod topholdet Holsted Tigers. Hjemmeholdet har stadigvæk mulighed for at køre sig direkte i finalen.

I den sidste runde af grundserien står de fire tophold overfor hinanden, og det er endnu ikke afgjort, hvem der skal følge Holsted direkte i finalen. Esbjerg Vikings hentede et meget vigtigt bonuspoint i Slangerup, som kan vise sig afgørende, når tingene skal afgøres, og der er lagt op til en nervepirrende afslutning, hvor Esbjerg Vikings sammen med Region Varde og Slangerup skal fordele pladserne som nummer to, tre og fire imellem sig. Nummer to skal kæmpe med Holsted om at afholde årets finale, men nummer tre kan vælge sin modstander mellem de resterende hold, og det kan vise sig som en stor fordel.

– Der er meget på spil, og det er fedt, at vi er med, hvor det sner. Jeg tror, at der bliver knald på, og vi er klar til en kongematch. Nu skal vi gå efter at vinde den sidste hjemmematch i grundserien, så vi har gjort rent bord på hjemmebane, og så er det spændende, om det rækker til en andenplads. Hvis vi vinder rigtigt stort, så er vi sikre på den, men vi møder et Holsted-hold, der kommer i absolut stærkeste opstilling, og så kan det godt være, at vi må afvente resultatet mellem Region Varde og Slangerup næste fredag. Under alle omstændigheder bliver det en spændende uge, og det er det her, vi kører speedway for. Vi vil have drama og topstrid, så det er fedt, at vi kan give tilskuerne på Granly Speedway Arena det, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der igen har amerikanske Luke Becker med i truppen.

Esbjerg Vikings – Holsted Tigers onsdag den 14. august klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Jonas Jeppesen
Bjarne Pedersen
Luke Becker
Matias Nielsen
Jonas Knudsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen
Ass. holdleder: Johannes Kikkenborg

 

Du kan købe billetter til matchen her:

https://www.ticketmaster.dk/event/metal-speedway-league-esbjerg-vikings-holsted-tigers-billetter/461331