Der er flere nye ansigter i truppen til Slaget om Vestkysten på Granly Speedway Arena. Artur Czaja, Jonas Knudsen og Jonas Jeppesen er alle med.

Det er tid til åbningsløbet på Granly Speedway Arena, hvor Esbjerg Vikings tager imod Region Varde i Slaget om Vestkysten, og selvom de forsvarende danske mestre var en stor mundfuld i det første opgør, så er luften fyldt med forventningens glæde.

– Vi glæder os til at komme på hjemmebane for første gang i sæsonen, og vi glæder os til at vise publikum vores nye bane. Vi har overstået et par hårde udematcher, og nu kigger vi fremad, for vi forventer selvfølgelig mere af os selv på Granly Speedway Arena. Jeg håber, at der er rigtigt mange speedwayfans, som vil være nysgerrige efter at se banen, der indbyder til mere spændende ræs og overhalinger, og så har vi også ændret i truppen, fastslår Tom Paarup Madsen, der har tre nye ansigter med i truppen i forhold til den seneste match i Holsted.

– Vi har rystet posen, og det betyder blandt andet, at publikum kan få et gensyn med Artur Czaja, der tidligere har kørt for os, og så er vores nye mand, Jonas Jeppesen, med i truppen sammen med Jonas Knudsen. Nu handler det om, hvem der først får styr på tingene på en ny bane, men vi tror selvfølgelig på, at vi har gode muligheder, slutter Tom Paarup Madsen.

Esbjerg Vikings – Region Varde på Granly Speedway Arena onsdag den 15. maj klokken 18.30.

Truppen:

Niels-Kristian Iversen
Artur Czaja
Bjarne Pedersen
Jonas Jeppesen
Matias Nielsen
Jonas Knudsen