Når Esbjerg Vikings tager imod Slangerup hjemme på Granly Speedway Arena, er det for første gang i sæsonen med tilskuere på hjemmebane, og holdleder Tom Paarup Madsen glæder sig.

Det er tid til årets sidste ligamatch på hjemmebane, og det er på mange måder en særlig en af slagsen, da det både er Bjarne Pedersens sidste ligamatch på hjemmebane, og så er det første gang i denne sæson, hvor Esbjerg Vikings har mulighed for at lukke tilskuere ind.

– Det har været en ret spøjs sæson, hvor vi ikke har haft heldet på vores side, som vi havde i 2019, men jeg tror på, at vi kan gøre en god figur i vores sidste matcher. Det skylder vi både os selv og vores tilskuere, så jeg håber, at der er mange, der vil gribe chancen for at komme ud og støtte drengene. Niels-Kristian Iversen og Matias Nielsen er kommet godt tilbage efter deres alvorlige skader, og så står Emil Breum til at få hjemmebanedebut på ligaholdet, så der er god grund til tage til ræs, konstaterer Tom Paarup Madsen, der ser frem til en dyst, der på forhånd tegner meget jævnbyrdig.

– Vi møder et godt hold, som er stærke over hele linjen, men jeg tror på, at vi kan matche dem, og så er det de små ting, der afgør, hvordan resultatet ender med at blive. Vi skal komme med ild i øjnene, fordi vi vil vise os frem på hjemmebane, og her har tilskuerne bare stor betydning. Vi glæder os til at se dem igen, for de er så stor en del af sporten, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden det går løs mod Slangerup.

Esbjerg Vikings – Slangerup på Granly Speedway Arena onsdag den 11. august klokken 18.30.

Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Bjarne Pedersen (Kaptajn)
Kevin Wölbert
Matias Nielsen
Emil Breum

 

Du kan købe din billet her:

Køb billetter til METAL SPEEDWAY LEAGUE – Esbjerg Vikings – Slangerup Speedway, ons 11 aug. 21 18:30 | Granly Speedway Arena, i Esbjerg N (ticketmaster.dk)