Det ligner på forhånd en semifinale i Metal League 4, hvor alt kan ske, og Tom Paarup Madsen forventer indædt kamp om de to pladser i finalen.

Han var allerede inde på det, da semifinalen i Metal League 4 skulle køres første gang. Alt kan ske mellem fire stærke mandskaber, og holdleder Tom Paarup Madsen har samme følelse, inden det igen går løs i Vojens.

– På grund af den nye dato er der sket en del ændringer på holdene, og det bliver interessant at se, hvordan mandskaberne hver især løser det. Værterne er stadig favoritter i min bog, fordi de er på hjemmebane, men alle hold er i stand til at tage en af pladserne, hvis de får det til at spille. Jeg forventer et tæt opgør i det, der ligner bragende solskin, lyder det fra Tom Paarup Madsen, der har sat tingene lidt anderledes op denne gang.

– Niels-Kristian Iversen blev desværre skadet i weekenden i Polen, og det ser også ud til, at vi må undvære ham et stykke tid, ligesom det er tilfældet med Matias Nielsen, der blev skadet hernede sidst. Det er to stærke kort, men vi satser på bredden i vores trup, og så har vi nogle rutinerede gutter i form af Bjarne Pedersen, Sam Masters og Kevin Wölbert, der skal trække læsset. Kasper Andersen har vist gode takter i 1. Division på det seneste, og så glæder jeg mig til, at Emil Breum kan få sin længe ventede debut. Han var i dragten sidst hernede, og nu glæder vi os til at se ham på banen.

Metal League 4 semifinale på Vojens Speedway Center onsdag den 16. juni klokken 19.00.

Esbjerg Vikings:

Bjarne Pedersen
Sam Masters
Kevin Wölbert
Kasper Andersen
Emil Breum

Holdleder: Tom Paarup Madsen