Esbjerg Vikings har udsigt til endnu et intenst lokalopgør, når Tom Paarup Madsens tropper møder Grindsted på udebane.

De afgørende marginaler manglede hjemme på Granly Speedway Arena mod Region Varde, men Esbjerg Vikings får hurtigt muligheden for at rejse sig i et nyt, spændende lokalopgør, når Grindsted er værter for den næste dyst i Metal Speedway League. Her har holdleder Tom Paarup Madsen valgt de samme fem kørere igen.

– Vi kan se, at der er en del kørere i vores trup, der begynder at få flere løb rundt omkring og det er godt nyt, for så kommer der den konkurrence, vi ønsker om pladserne. I den seneste hjemmematch så jeg væsentligt bedre takter, og derfor har jeg givet genvalg til alle fem, der nu skal vise, at det er den rigtige beslutning. Vi skal stemple ind i hver eneste match resten af sæsonen, så det er vigtigt, at vi hæver vores niveau hele tiden, fastslår Tom Paarup Madsen, der tror på mere fra holdet.

– Resultatet var ikke, som vi håbede sidst, men det var tæt, og det giver mere tro på tingene. Kasper Andersen har gode erfaringer herfra Grindsted, hvor han har kørt tidligere, og det samme gælder Kacper Gomolski, som vi også forventer mere fra. I det hele taget har det her hold tidligere gjort det fint i Grindsted, og det må de meget gerne gøre igen onsdag.

Grindsted Speedway Klub – Esbjerg Vikings køres den 19. maj klokken 18.00 på Grindsted Speedway Center. Tilskuere er ikke tilladt med de nuværende restriktioner. GSK livestreamer matchen.

Truppen:

1. Niels-Kristian Iversen
2. Kacper Gomolski
3. Bjarne Pedersen (Kaptajn)
4. Kasper Andersen
5. Matias Nielsen

Holdleder: Tom Paarup Madsen