Holdleder for Esbjerg Vikings, Tom Paarup Madsen, glæder sig over, at endnu en viking har fået plads i landsholdsvarmen, og han ser et stort potentiale i Jonas Jeppesen.

Esben Hjerrild og Emil Breum er med i U21-truppen, Matias Nielsen i U23-truppen, og landstræner Hans Nielsen holder også døren åben for Niels-Kristian Iversen til A-landsholdet, hvor Jonas Jeppesen nu også er en del af truppen. Dermed er de danske kørere hos Esbjerg Vikings alle landsholdsaktuelle, og det glæder naturligvis holdleder Tom Paarup Madsen.

– Først og fremmest synes jeg, at det er helt fortjent, at Jonas Jeppesen nu også er en del af A-landsholdet. Han har taget nogle store skridt de seneste sæsoner, og jeg tror på, at der er endnu mere i ham. Det er endnu en milepæl for ham, efter han også har etableret sig stærkt i udlandet, og vi glæder os over at have ham tilbage på Granly Speedway Arena i den kommende sæson, konstaterer Tom Paarup Madsen, der også ser det som en cadeau til talentarbejdet hos Esbjerg Motorsport og Esbjerg Vikings.

– Det viser da et eller andet sted noget om, at vores strategi med at bruge de unge danskere giver pote, og det har vi tænkt os at fortsætte med i de kommende år. Nogle tager vi allerede fat på i for eksempel 1. Division, så de bliver klar til at køre liga, og vi fortsætter hele tiden med at arbejde med dem. Det handler for os også om langsigtet planlægning, og vi vil fortsat gå målrettet efter at skabe unge, danske talenter. Heldigvis ser det ud til, at landstræneren også kan se pointen i vores arbejde, og vi glæder over hver gang, at en af vores kørere er med på landsholdene.