Der venter endnu en stor match for Esbjerg Vikings, når de i denne uge gæster Holsted Tigers. Her giver holdleder Tom Paarup Madsen debut til Kenneth Kruse Hansen.

Premieren forløb ikke som håbet med et stort nederlag mod mestrene fra Region Varde, men Esbjerg Vikings er tilbage på sporet og kigger frem mod endnu en svær udematch mod Holsted Tigers, hvor der er mulighed for at rejse sig igen.

– Det er en ny dag og et nyt lokalbrag, hvor vi giver debut til Kenneth Kruse Hansen, som vi tror på gør os stærkere. Vi er skuffede over afslutningen på den første match, hvor vi ellers var fint med i starten, og derfor skal vi se lidt mere fra folk. Vi satser på at både Bjarne Pedersen og Niels-Kristian Iversen viser topform på en bane, hvor de tidligere har kørt, og så må vi se, om ikke det rækker til et resultat på endnu en svær udebane. Der er ikke mange, som tager til Holsted og vinder, men vi kommer for at gøre et forsøg, og det handler i sidste ende også om et bonuspoint, slutter Tom Paarup Madsen.

Holsted Tigers – Esbjerg Vikings onsdag den 8. maj klokken 18.30 på Moldow Speedway Center.

Holdet:

Niels-Kristian Iversen
Luke Becker
Bjarne Pedersen
Kenneth Kruse Hansen
Matias Nielsen
Jannik Sørensen