For første gang nogensinde skal der køres Metal Speedway League 4, som også kaldes Liga Cup. Holdleder Tom Paarup Madsen ser frem til det spændende nye tiltag, hvor han har udtaget en debutant.

Nedtællingen er begyndt til den første udgave nogensinde af Metal Speedway League 4, hvor semifinaler køres onsdag i Holsted og Vojens, og Esbjerg Vikings er i sidstnævnte, hvor Grindsted og Slangerup udgør resten af feltet. Den opgave ser holdleder Tom Paarup Madsen frem til, og han kommer sammen med mandskabet med en helt ren tavle.

– Det er en ny chance for at kickstarte vores sæson, og vi satser da på, at vi kan hive lidt ud af posen. Vi er måske nok underdogs, men vi vil gerne bide fra os, og så har vi gjort lidt ekstra ud af forberedelserne denne gang. Nu blev semifinalen udskudt en uge på grund af vejret, så der havde vi mulighed for at samle holdet og få lidt input udefra. Det var en rigtig god ting for holdet, og jeg tror på, at vi kommer med frisk energi, siger Tom Paarup Madsen, der har udtaget talentfulde Emil Breum, som dermed er klar til debut for Esbjerg Vikings.

– Vi glæder os til at se ham på det her niveau, for han har bejlet til pladsen et stykke tid, og nu syntes vi, at tiden er moden. Vi har nogle dygtige unge kørere på vores 1. Division, som vi vil føre frem i passende tempo, og Emil Breum har vist gode takter i et stykke tid nu. Han kommer med god energi og et dejligt positivt sind, så det bliver rigtigt interessant at se ham på holdet. Generelt tror jeg, at der kan ske mange ting i match mellem fire hold, og så bliver det også bare helt fantastisk at køre foran tilskuere igen. Vi håber på, at der er mange, der tager turen til Vojens for at bakke gutterne op, og så kommer vi for at give et skud, lyder det fra Tom Paarup Madsen, inden det går løs på Vojens Speedway Center onsdag den 2. juni klokken 19.00.

Truppen for Esbjerg Vikings:

Niels-Kristian Iversen
Bjarne Pedersen
Kevin Wölbert
Matias Nielsen
Emil Breum

Du kan købe billetter til semifinalen her:

Køb billetter til METAL SPEEDWAY LEAGUE – SEMIFINALE, ons 2 jun. 21 19:00 | Vojens Speedway Center i Vojens (ticketmaster.dk)