Han har  kørt sit Final Lap på Granly Speedway Arena, og selvom regnen ændrede programmet, så fik Bjarne Pedersen en god afsked med dansk speedway. 

Alt var godt og grundigt forberedt, sådan helt typisk, når Bjarne Pedersen har fingrene i noget, og derfor blev Final Lap også en mindeværdig dag, selvom regnen satte en stopper for flere af de forberedte ting. Der var heldigvis god opbakning med blandt andet en fyldt Centex Lounge, og hovedpersonen selv er yderst taknemmelig for den måde, som dagen forløb på.

– Der skal simpelthen lyde en kæmpe tak til klubben og ikke mindst alle de frivillige, der har knoklet i dagene op til og på selve dagen i fredags. Jeg ved, hvor mange timer, de har brugt på det, og det er så imponerende. Jeg vil også gerne takke alle kørerne, der stillede velvilligt op, og selvfølgelig sponsorerne, som kom i rigtigt stort antal. Det lunede også at se, at fans, presse og mange andre trodsede regnvejret, og stod der for at sige farvel til mig. Der blev givet gas på banen, men når regnen fortsatte, var det eneste rigtige at sige stop. Jeg er dog glad for, at mange efterfølgende har sagt til mig, at de havde en god aften på Granly Speedway Arena, lyder det fra Bjarne Pedersen, som er glad for at runde karrieren på dansk jord af hos Esbjerg Vikings.

– Det har været kendetegnende lige fra den første gang, jeg ankom i ryttergården i 2019, hvor mange gode mennesker, der er klar til at hjælpe og til at tage godt imod. Folk er simpelthen så venlige, og de viser et gå-på-mod, som bare er imponerende. Alle er klar til at give en hånd med, og det har været en fornøjelse at være en del af. Nu glæder jeg mig til, at jeg kan komme ned og hilse på, når jeg ikke selv skal køre. Tak til alle for deres måde at være på, slutter Bjarne Pedersen, der nåede at vinde sølv med Esbjerg Vikings i Metal Speedway League og guld med Esbjerg Motorsport i 1. Division.