Tilskuerne på Granly Speedway Arena kan se frem til at opleve den tredobbelte verdensmester Tai Woffinden, hvor han sammen med Niels-Kristian Iversen bliver en stærk duo af A-kørere.

Der er stadig nogle måneder til, at speedwaysæsonen for alvor bliver skudt i gang på de danske baner, men heldigvis er der masser at glæde sig til for fans af den hæsblæsende sport. Esbjerg Vikings har til sæsonen 2022 hentet et af de navne, som viser ambitionsniveauet hos vestjyderne, der denne sommer også er værter for verdens største speedway-begivenhed, Speedway of Nations, på Granly Speedway Arena.

– Den her aftale er en tydelig markering af vores ambitioner. Vi vil udvikle den her klub, hvor der i forvejen sker rigtigt mange spændende ting med blandt andet Speedway of Nations, og en kører som Tai Woffinden er et perfekt match i forhold til dette. Han er en absolut topkører, som er blandt de allerbedste i verden, og han har den helt rigtige karakterer til at passe ind på vores hold som en person, der er villig til at være en del af klubben og holdet. Vores snakke med ham har vist det engagement, som vi vil bygge den her klub på, siger holdleder Tom Paarup Madsen, der glæder sig til at arbejde med en yderst spændende trup.

– Vi har en stærk rygrad af danske kørere med stort lokalt islæt, og vi vil supplere dem med de bedste udenlandske kørere, som også er klar til at engagere sig i projektet. Vi håber, at dette bliver et langvarigt samarbejde, og nu har vi en stærk duo af A-kørere med Tai Woffinden og Niels-Kristian Iversen, så vi er klar til at sende et godt hold på banen. Med sådan en tilføjelse til holdet er vores mål selvfølgelig at være med i toppen af SpeedwayLigaen. Tai Woffinden er tredobbelt verdensmester, og Niels-Kristian Iversen har i årevis vist kvaliteterne i den danske liga, så vi har en god fornemmelse omkring den kommende sæson. Tai Woffinden er rendyrket kvalitet, og vi er selvfølgelig ekstremt tilfredse med, at han er en del af Esbjerg Vikings.

Foto: Mateusz Wojcik