Kampgejsten var til stede i vikingelejren, der dog måtte tage fra Fjelsted med et nederlag på 38-34. Dermed er bonuspointet stadig indenfor rækkevidde.

Det trak noget ud med at komme i gang med matchen på grund af vejret, men da først Fjelsted og Esbjerg Vikings holdt ved snoren, blev der fightet for sagen. Hjemmeholdet stak en anelse fra, men blev hele tiden halet ind, så alt stadig var i spil, indtil de to sidste heats måtte afblæses på grund af det sene tidspunkt og lidt flere drillerier fra vejrguderne. Holdleder Tom Paarup Madsen ville gerne have haft lidt med i posen, men kunne også se et stærkt hjemmehold yde kompetent modstand.

– Vi vil selvfølgelig gerne vinde sådan en match, men når vi kigger på dagen, så ender det acceptabelt. Vi aner ikke, hvordan det ville være gået i de to sidste heat, så det skal vi ikke spekulere mere over, men jeg vil mene, at vi med lidt held i sprøjten havde taget noget med herfra. Jeg synes stadig, at tingene bevæger sig i den rigtige retning, og hvis vi kigger lidt frem, så har vi efterhånden vist, at vi er der, hvor vi kan matche de øvrige hold. I dag synes jeg, at Luke Becker viser sig positivt frem, og han har selvfølgelig også et lidt lettere udgangspunkt, mens Jonas Jeppesen får en sværere opgave, men han kæmper også for det. Og så var Matias Nielsen igen rigtigt god, og han viser sig godt frem i nærmest alle de heats, vi giver ham. Det lover godt frem mod næste uge, hvor vi tager imod Slangerup, og vi skal vise, at vi er meget svære at have med at gøre hjemme på Granly Speedway Arena, fastslår Tom Paarup Madsen, der kan se frem til fire hjemmematcher ud af de sidste fem opgør i grundserien.

Fjelsted – Esbjerg Vikings 38-34

Point for Esbjerg Vikings:

Jason Doyle           11+1
Bjarne Pedersen     7+1
Jonas Jeppesen      5+1
Luke Becker             8+2
Matias Nielsen        3+1