Tai Woffinden mod Nicki Pedersen. Esbjerg Vikings mod Holsted Tigers. Lokalderby. Onsdagens opgør på Granly Speedway Arena har det hele, og det kan mærkes på interessen.

Meget tyder på, at der bliver godt og grundigt smæk på, når Esbjerg Vikings hjemme på Granly Speedway Arena tager imod Holsted Tigers i SpeedwayLigaen. Det bliver et lokalderby, der får ekstra krydderi i skikkelse af de to tredobbelte verdensmestre Tai Woffinden og Nicki Pedersen, der mødes i direkte duel. Derfor er interessen da også stor omkring opgøret.

– Vi kan godt mærke på alle parametre, at der er lagt i kakkelovnen til en fed match. Det svirrer både i de lokale medier og på de sociale medier, og så kan vi også helt konkret se det på billetsalget. Det er altid en stor match, men den har lige en ekstra dimension den her gang, og det er bare fedt. Vi har også lanceret et nyt billetsamarbejde med Billetlugen.dk i SpeedwayLigaen, og det ser også ud til, at der er godt gang i salget her, lyder det fra direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, der håber på god opbakning fra de vestjyske speedwayfans.

– Alt indikerer, at der kommer mange tilskuere, og vi skal nok sørge for, at grillen er tændt, så aftensmaden kan klares med vores nye stadionpølse, Gashåndtaget. Vi vil gøre alt for, at vores gæster får en god oplevelse, og det er faktisk det, vi mener, når vi siger, at vi vinder sammen. Vi vinder også ved, at vi er sammen om store oplevelser, konstaterer Lars Guldager Dyhr, der glæder over det høje sportslige niveau, som tilskuerne har udsigt til.

– Det er bare med at nyde en match med kørere i verdensklasse, hvor vi møder en stærk modstander, som helt sikkert også får stor opbakning fra deres fans. Det er de aftener, der er lidt federe at opleve live, så det håber vi, at rigtigt mange vælger, og så er det måske også en meget god ide at komme i god tid. Det ligner en aften, hvor der er knald på fra første heat.

Du kan sikre dig en billet til verdensmesterduellen lige her:

Billetter til SpeedwayLigaen i ESBJERG, den 04.05.2022 18:30 | Billetlugen.dk