Der er fire stærke hold på banen, når Esbjerg Motorsport lørdag tager imod Outrup, Vojens og Slangerup. Holdleder Mads Kølbæk forventer en fremragende og tæt match.

Hvis du stadig er helt høj efter sejren til Esbjerg Vikings i første runde af SpeedwayLigaen, så kan du passende følge op med mere lækkert speedway, når Esbjerg Motorsport lørdag tager imod Outrup, Vojens og Slangerup i 1. Division. Efter en hård første runder har holdleder Mads Kølbæk igen de to ligakørere Esben Hjerrild og Emil Breum til rådighed, og han forventer spændende ræs mod modstandere, der også har ligakørere på holdkortet.

– Der bliver smæk på, og jeg forventer egentlig en fremragende og tæt match. Det kunne godt ligne en rigtig god speedwaylørdag, hvor der skal kæmpes om hvert eneste point, og jeg tror på, at publikum godt kunne få en fed oplevelse. Vi vil gøre vores, og nu kommer vi med stammen på det hold, som vi håber på at stille med så tit som muligt, fastslår holdleder Mads Kølbæk, der efter sidste sæsons guldmedaljer har fået opgaven med at genopbygge holdet.

– Der var mange, der gjorde det godt på holdet i sidste sæson, og så er det jo naturligt nok, at de rykker op i systemet. Vi sagde også farvel til Bjarne Pedersen, der stoppede en lang og flot karriere, så nu er det en ny tid, hvor vi til tider også må undvære nogle kørere, når de skal på større opgaver andre steder, men det er et tegn på, at vi er lykkedes med at udvikle dem, og det glæder vi os over. Nu vil vi bruge tiden på at udvikle det nye kuld, og så skal folk som Esben Hjerrild og Emil Breum trække et læs, når de er med. Frederik Pedersen viste også fine takter i første runde, så det håber vi, at han fortsætter med, og så giver vi den ellers gas, lyder det fra Mads Kølbæk, inden det går løs på Granly Speedway Arena lørdag klokken 13.00.

Esbjerg Motorsport møder Outrup, Vojens og Slangerup lørdag den 23. april klokken 13.00 på Granly Speedway Arena.

Holdet:

Emil Breum
Esben Hjerrild
Frederik Pedersen
Henry van der Steen
Andreas Kaag Jensen

Holdleder: Mads Kølbæk