Esbjerg Motorsport kommer med store talenter og en yderst rutineret herre, når 1. Division åbner ballet i den kommende weekend. Derfor har holdleder Mads Kølbæk også store ambitioner for sæsonen.

Efter den ærgerlige start på Metal Speedway League er der hurtigt mulighed for revanche, når 1. Division skydes i gang i Holsted i den kommende weekend, og her kommer Esbjerg Motorsport med et hold, der er klar til at byde op til dans. Matias Nielsen, der var flyvende i årets første ligamatch, får selskab af de to unge stortalenter, Emil Breum og Esben Hjerrild, der begge er inde i varmen på ungdomslandsholdene, og så er erfarne Bjarne Pedersen sidste mand i ryttergården. Derfor har holdleder Mads Kølbæk ganske store forventninger.

– Vi stiller stærkt op, og vi forventer da, at vi skal kæmpe med om guldet i den her række med de her gutter. Vi har også Kasper Andersen at trække på, og jeg syntes i det hele taget, at vi har en yderst talentfuld gruppe, som vi skal bygge rigtigt op, så de over tid kan blive bærende kræfter på vores ligahold, og her er det ikke uvæsentligt, at vi har Bjarne Pedersen, siger Mads Kølbæk og uddyber.

– Han kommer med en masse god erfaring, som de unge kan læne sig op ad, og det er en helt fantastisk mentor at have på holdet. Bjarne er topproffessionel, og vi skal selvfølgelig gøre brug af de mange kompetencer, som han besidder. Han har selv haft et stort ønske om at blive en del af holdet, og det tager jeg selvfølgelig imod med kyshånd som holdleder.

Esbjerg Motorsport kører 1. Division på Moldow Speedway Arena i Holsted lørdag den 24. april. Tilskuere er ikke tilladt.

Truppen:

1. Bjarne Pedersen
2. Matias Nielsen
3. Emil Breum
4. Esben Hjerrild

Holdleder: Mads Kølbæk