Vikingerne viste styrken på udebane med en storsejr på 34-52 i Grindsted, hvor hjemmeholdet dog også var forfulgt at uheld. Jason Doyle fik en fantastisk debut med maksimumpoint.

Der var varmet godt op til en opgøret mellem Grindsted Speedway Klub og Esbjerg Vikings, og der var forrygende rammer med højt solskin på Kjærgaard Speedway Arena, hvor mange havde taget det rigtige valg om at se ræs live. Det smittede af på særligt kørerne fra Esbjerg Vikings, der anført af en sprudlende Jason Doyle fik sat sig tungt på opgøret. Indledningsvis var matchen ellers tæt, men hjemmeholdet var hårdt ramt af uheld, og så ramte vikingerne over en bred kam dagen.

– Vi viser os rigtigt stærke i aften, og Grindsted har ikke meget held med sig, så derfor bliver sejren så stor. Jason Doyle viser sig uhyggeligt stærk, men generelt er der mange, som gør det godt, og Luke Becker løfter sig fornemt efter en tung start, ligesom Matias Nielsen får vist lige præcis det, vi ønskede fra ham. Der er mange, som viser, at de gerne vil være med her, og det er sådan det skal være, for jeg er slet ikke sikker på, at det bliver let i returopgøret i næste uge. De er stærkere end cifrene viser, og vi forberede os på, at det er en anden opgave, der venter, fastslår holdleder Tom Paarup Madsen, der naturligvis var meget godt tilfreds med sæsonens første sejr på udebane.

Grindsted Speedway Klub – Esbjerg Vikings 34-52

Point for Esbjerg Vikings:

Jason Doyle        18
Luke Becker       10
Bjarne Pedersen 7+2
Jonas Jeppesen 11+2
Matias Nielsen   6
Mark Bayer         –

 

Dagens fighter: Jonas Jeppesen