Esbjerg Motorsport er tilbage som tophold i 1. Division efter sejr i Fjelsted, hvor der ellers var god modstand.

Både Esben Hjerrild og Emil Breum var fraværende på grund af U19 EM-finale, hvor de sluttede som de bedste danskere som henholdsvis nummer 10 og syv, men Esbjerg Motorsport formåede alligevel at hente en sejr i Fjelsted i en match, hvor alle hold stak snuden frem undervejs.

– Det var en rigtig god match, hvor det så tæt ud undervejs, men vi trækker det længste strå, og det er fedt at komme igang på den måde efter ferien igen. Vi gjorde en fornuftig figur med ligaholdet herovre i onsdags, hvor vi var lige ved at komme tilbage inden det sidste heat, så det er godt, at vi får lidt med hjem i dag. Matias Nielsen og Claus Vissing gjorde det stærkt i dag, og førstnævnte ser ud til at være helt tilbage, inden vi skal køre hjemme på Granly Speedway Arena på onsdag. Det er positivt, og så er jeg selvfølgelig meget tilfreds med, at vi vinder, selvom vi må undvære flere af de faste kørere, fastslår Mads Kølbæk, der nu kan se frem næste weekend, hvor holdet skal køre både lørdag og søndag.

– Der får vi lidt at se til, men det kan vi godt lide, og så er det også lidt nemmere, når vi går ind til opgaverne på førstepladsen. Det er det, vi kæmper for, og den går vi efter at holde fast i.

Slutstilling: Esbjerg Motorsport 32, Brovst 26, Holsted 25 og Fjelsted 24.

Point for Esbjerg Motorsport:

Matias Nielsen              13
Claus Vissing                 13
Andreas Kaag Jensen    4
Henry Van der Steen     2