Granly Speedway Arena danner ramme om det første store speedwayløb på dansk jord i år, når en lang række af de bedste danskere skal dyste om pladserne i de internationale serier. Et samarbejde mellem Esbjerg Motorsport og JydskeVestkysten giver dig mulighed for at følge med undervejs.

Det er desværre ikke muligt at lukke tilskuere ind på Granly Speedway Arena i aften, når flere af de største danske profiler skal kæmpe om videre adgang til international hæder og ære i EM- og VM-kvalifikationen, men i samarbejde med JydskeVestkysten har Esbjerg Motorsport skabt en mulighed for at følge med alligevel. Det sker på en livestream, som du via jv.dk kan følge som abonnent.

– Vi håber, at rigtigt mange vil følge med derhjemme, når nu vi ikke har mulighed for at tage imod dem herude, og vi har lavet en god aftale med JydskeVestkysten, så det også gavner Esbjerg Motorsport, når der bliver købt adgang til løbet. Det ligner på forhånd en forrygende omgang, hvor mange kørere har mulighed for at snuppe billetterne, og JydskeVestkysten har sat dygtige folk til at skabe en professionel sending. Ved mikrofonerne har de navnkundige Erik Gundersen og Chris Uldahl Pedersen, der følger sporten tæt, så jeg er sikker på, at det bliver god underholdning for de mange, der vælger at følge med, siger formand for Esbjerg Motorsport, Mads Kølbæk, inden det går løs på Granly Speedway Arena. Programmet starter på jv.dk ca. klokken 18.20.

 

Køb adgang og læs mere på jv.dk