Matias Nielsen fik en overbevisende start på livet i den bedste polske speedwayrække, og han håber, at den gode form følger med til første runde i SpeedwayLigaen og til den danske EM og VM-kvalifikation.

Han har vist gode takter i sæsonoptakten, og Matias Nielsen fik i den grad også vist flaget, da han debuterede for Ostrow i den polske Ekstraliga. Her blev der sat syv point på kontoen i fem heats på en dag, hvor kun den tidligere verdensmester Chris Holder lavede flere stænger for hjemmeholdet, og vikingernes B-kører var godt tilfreds.

– Det var fedt. Der var lige lidt hjertebanken, da jeg skulle ud til første heat, men ellers var det ikke noget, jeg tænkte så meget over, lyder det fra Matias “Iceman” Nielsen, der høstede store roser for sin optræden.

– Alle siger jo, at det var meget mere end ok, og jeg syntes da også, at det gik fint, så det er lækkert med en god start, og nu skal jeg bare blive ved. Det bliver en hård omgang i Fjelsted på torsdag, når vi skal køre det første løb i Danmark, men jeg håber, at jeg kommer med videre, siger Matias Nielsen, om udsigten til at kæmpe om EM- og VM-billetter. Derefter er det tid til sæsonens første opgave for Esbjerg Vikings, der åbner ballet hjemme på Granly Speedway Arena den 20. april mod Nordjysk Elite Speedway.

– Der gælder det også om at være skarp, så vi får en god start, men jeg kan godt mærke, at jeg har trænet noget mere intensivt, både i Polen og herhjemme med vores program fra EmCare, og jeg kan godt fornemme, at det giver en masse. Det skal jeg bruge, når nu det går løs i SpeedwayLigaen.

Køb billetter til SpeedwayLigaen 2022 – Esbjerg Vikings | Billetlugen.dk