Matias Nielsen var med til at sikre dansk EM-sølv med U21-landsholdet, og han er også med, når der køres U21-VM i Outrup. 

Der er en række spændende talenter i truppen hos Esbjerg Vikings, og et af dem er Matias Nielsen, der var med, da det danske U21-landshold hentede sølvmedaljer ved EM. Her blev det til et enkelt heat for den unge D-kører, og han er også med, når der køres U21-VM i Outrup 5. september.

– Jeg glæder mig til at være med landsholdet igen, og så er jeg ellers klar til tage chancen, når jeg får den. Vi har et godt hold, men jeg tror også på, at jeg kan være med til at gøre en forskel, og så er det bare med at være klar. Nu høster jeg også nogle erfaringer i Sverige og Polen i den her sæson, og jeg lærer hele tiden, så det er bare med at arbejde stenhårdt videre, slutter Matias Nielsen, der også i den kommende sæson er at finde i Esbjerg Vikings-vesten.