Esbjerg Vikings fik en skidt start på sæsonen på den svære udebane i Holsted, selvom unge Matias Nielsen strålede i den første match.

Kortene var blandet lidt anderledes, da Niels-Kristian Iversen var ude med en skade, og det gav debut til både Kevin Wölbert og Sam Masters, der fik en svær dag på kontoret mod Nicki Pedersen og holdkammeraterne, der løb afsted en sejr på 52-34. Kaptajn Bjarne Pedersen satte ellers solidt med point på kontoen, og han fik solid opbakning fra Matias Nielsen, der var fremragende kørende, men i sidste ende var det langtfra nok.

– Vi må bare erkende, at vi ikke leverer nok som hold, og selvom vi vidste, at det var en svær opgave, så er vi selvfølgelig ikke tilfredse. Nederlaget bliver for stort, og selvom jeg er træt af det, så ved jeg også, at det kun var første slag, og krigen er langtfra tabt. Det minder på mange måder lidt om sæsonstarten i 2019, hvor vi også fik en hård start på udebane, men hvor vi formåede at rejse os på vejen mod sølvmedaljerne, og det er de ting, som vi skal holde fast i. Vi har en match hjemme på Granly Speedway Arena næste onsdag, og hvis vi skal tage noget positivt med herfra, så er det da værd at bemærke, at Matias Nielsen kom hamrende fra start. Det tegner rigtigt godt, og så må vi være en tand skarpere over hele linjen næste gang, lyder det fra holdleder Tom Paarup Madsen, inden næste uges hjemmematch mod Sønderjylland Elite Speedway.

Point for Esbjerg Vikings: 

1. Kevin Wölbert 2
2. Bjarne Pedersen 11+1
3. Sam Masters 5
4. Jye Etheridge 2+1
5. Mathias Nielsen 14+1

Holdleder: Tom Paarup Madsen