Esbjerg Vikings har en kører på banen, når der i aften køres DM-semifinale på Varde Motor Arena i Outrup, og Matias Nielsen tror på muligheden for en plads i finalen.

Når den første DM-semifinale køres i Outrup er Matias Nielsen repræsentant for Esbjerg Vikings, og det unge stortalent går ind til løbet med en god mavefornemmelse.

– På en god dag er det ikke umuligt for at gå videre, og jeg går da efter at være en af dem, der skal direkte i DM-finalen. Jeg var ude og træne på banen i mandags, hvor det kørte skidegodt for mig, og jeg har også fået kørt lidt i 1. division, men her bliver det selvfølgelig lidt hårdere konkurrence. Det bliver spændende at måle sig imod, og så glæder jeg mig til at holde ved snoren sammen med tre andre gode kørere hver gang, lyder det med et grin fra Matias Nielsen, der tydeligvis glæder sig den første semifinale.

Den anden semifinale køres på Granly Speedway Arena i Esbjerg den 12. august, hvor der også kun må lukkes et begrænset antal tilskuere. Nærmere praktisk information herom følger snarest.