Endnu en sølvvinder fortsætter hos Esbjerg Vikings, der har lavet en aftale for de næste to sæsoner med Matias Nielsen.

Han var med på skamlen, da Jyllands stærkeste speedwayklub hentede sølvmedaljer i Metal Speedway League, og Matias Nielsen har gennem hele den seneste sæson været fast mand på holdet, når holdleder Tom Paarup Madsen har sendt sine vikingetropper i aktion. Undervejs har D-køreren desuden bygget på sine præstationer, og det glæder derfor Tom Paarup Madsen, at der nu er udsigt til at fortsætte samarbejdet de næste to sæsoner.

– Matias Nielsen er uden tvivl en af de allerstærkeste D-kørere, og i alle de år, han har været her i klubben, har han bygget stille og roligt på. Han flytter sig hele tiden, og det skal vi arbejde videre med, så jeg tror på, at han har en fremtid her i mange flere år. Han er en vigtig del af holdet for os, og Matias Nielsen passer bare godt ind hos Esbjerg Vikings. Det er ikke uden grund, at en række andre klubber har jagtet ham, men begge parter tror på, at der er meget mere at hente i vores fælles samarbejde, og jeg tror på, at han går en spændende fremtid i møde. Han tager sin sport seriøst, og han er meget bevidst om, hvad han selv skal levere, og det er en god start på en professionel karriere, fastslår Tom Paarup Madsen, som dermed har aftaler på plads med fire sølvvindere i skikkelse af Niels-Kristian Iversen, holdkaptajn Bjarne Pedersen, Jonas Jeppesen og ikke mindst Matias Nielsen. Sidstnævnte ser frem til to år mere i et godt miljø, hvor han har mulighed for at udvikle sig yderligere.

– Jeg ser virkeligt frem til at køre videre med de her gutter, og Esbjerg Vikings er et godt sted at uddanne sig som kører. Vi har et godt setup med gode folk omkring os, og jeg glæder mig til at være en del af de næste to år. Nu har jeg rammerne til, at jeg kan tage det næste skridt, og sammen med klubben har jeg da ambitioner om, at vi skal vinde noget mere, efter vi fik sølvmedaljer. Vi har en stærk stamme og en god holdånd, og vi har vist, at det kan bære langt, så vi skal bare klø på. Klubben er kommet langt det seneste år, og der bliver arbejdet hårdt med tingene, så det er fedt at være en del af.