Sammen med U21-landsholdet har Matias Nielsen været i Polen for at teste forud for sæsonen, og vinterens hårde arbejde ser ud til at bære frugt.

Den første ligamatch nærmer sig i løbet af en god måneds tid for Esbjerg Vikings, og en af dem, der skal vise flaget, når det går løs, er Matias Nielsen. Den unge D-kører har forberedt sig stenhårdt i løbet af vinteren, og det kommer ham til gode i de sidste forberedelser. Til den seneste samling med U21-landsholdet i Polen var takterne således ganske fornuftige.

– Det gik over al forventning, og det hele spillede faktisk. Grejet er klart, og jeg er topklar til sæsonen. Landstrænerne virkede også til at være meget godt tilfredse, og jeg kan ikke vente til, at vi for alvor skal i gang på Granly Speedway Arena, siger Matias Nielsen, der denne vinter har forberedt sig intensivt langt sydpå. Han har tilbragt to og en halv måned i Australien, og det gav ham værdifulde erfaringer inden en sæson, hvor klubmesteren ser ud til at få en stor rolle.

– Jeg kan tydeligt mærke, at jeg har fået en masse med hjem, og jeg tør lidt mere efter at have kørt dernede, hvor der bliver gået til den. Jeg nåede mere end 40 heats på de 6-7 løb, som jeg fik kørt, og det har været en ret intensiv vinterpause for mit vedkommende. Nu handler det om, at det skal med ud på banen herhjemme, men jeg tror på, at jeg kommer til at nyde godt at det i løbet af sæsonen, fastslår Matias Nielsen, der på den seneste tur til Polen også havde selskab af klubkammeraterne Jonas Knudsen og Jannik Sørensen.