Slaget om Vestkysten er opgøret mellem Esbjerg Vikings og Region Varde, og unge Matias Nielsen glæder sig til opgaven, hvor han også kan se frem til en duel mod gæsternes Tim Sørensen.

Der er altid prestige på spil, når Esbjerg Vikings og Region Varde klasker sammen på slaggerne, og der er i den grad også i tredje runde af Metal Speedway League, når lokalrivalerne står overfor hinanden på Granly Speedway Arena. Begge hold mangler stadig at sætte point på kontoen, og Matias Nielsen vil gøre alt for, at vikingerne trækker det længste strå.

– Vi har forstærket holdet med Kacper Gomolski, og så har vi Niels-Kristian Iversen tilbage for fulde omdrejninger, så nu skal vi bare gerne have hul på bylden. Jeg syntes egentligt, at vi har en ganske fin trup, og jeg er også selv kommet godt fra land, så nu satser vi på, at vi slår til igen, lyder det med et smil fra Matias Nielsen, der sammen med Region Vardes Tim Sørensen er blandt de allerstærkeste D-kørere.

– Det bliver en fed duel, hvor der skal kæmpes for sagen. Vi skal ud og give den gas, og jeg glæder mig altid til at køre hjemme på Granly Speedway Arena. Der er godt nok ingen tilskuere, men forhåbentligt er der mange, der følger med på livestream, og jeg håber da, at vi kan give dem noget godt at se på.

Esbjerg Vikings – Region Varde Elitesport køres den 12. maj på Granly Speedway Arena klokken 18.30. Tilskuere er ikke tilladt med de nuværende restriktioner, men matchen livestreames på Esbjerg Motorsports side på Facebook fra klokken 18.25.

Det er gratis, men du er selvfølgelig meget velkommen til at købe en støttebillet og betale et valgfrit beløb på Mobilepay 36067.