DMU har netop offentliggjort landsholdstrupperne, og der er en del kørere fra Esbjerg Vikings og Esbjerg Motorsport blandt de udvalgte.

Esbjerg Vikings hentede sølv i ligaen med folk som Niels-Kristian Iversen, Jonas Jeppesen og Matias Nielsen på holdet, og det afspejler sig i trupperne til både A-landsholdet og U21-landsholdet. Niels-Kristian Iversen er som vanligt med hos Hans Nielsens udvalgte, hvor også Jonas Jeppesen nævnes i feltet af aspiranter, mens Matias Nielsen er med hos U21-landsholdet. Her er både Emil Breum og Esben Hjerrild med som udpegede boblere, hvilket glæder holdleder Tom Paarup Madsen.

– Vi er glade for, at vi har så mange dygtige kørere til rådighed i klubben, og det siger en del om det talentarbejde, som vi prioriterer så højt. Iversen er selvfølgelig forventet, og så er det fedt, at landstræneren har lagt mærke til den store udvikling, som Jonas Jeppesen har gennemgået, siden han kom til klubben. Matias Nielsen har også vist sig som fremtidens mand, og så siger de her udtagelser også noget om, at vi har masser af talent på vej nedefra. Både Esben Hjerrild og Emil Breum forventer vi os meget af, og det er skulderklap til hele banden.