Hver eneste gang Luke Becker er på banen, suger han læring til sig, og den unge amerikaner arbejder stenhårdt på at blive en bedre kører på hver eneste omgang.

Den første sætning afslører det lynhurtigt. Luke Becker er ikke ligefrem fra det vestjyske nabolag, men selvom rødder peger hele vejen mod Californien, så er han gledet lige ind på holdet hos Esbjerg Vikings. Det skyldes blandt andet en ydmyg tilgang til livet som speedwaykører, og så brænder han efter at skabe sig en karriere indenfor den sport, som han elsker. Det betyder blandt andet, at hele tiden prøver at tage læring med fra hvert eneste heat.

– Det var fedt at få hjemmebanedebut, og jeg føler mig godt tilpas på holdet, hvor vi hjælper hinanden meget. Klubben er god, og der er gode folk omkring holdet, og det udvikler mig meget. Jeg ville godt lave lidt flere point hver gang, men jeg kan se, at det går den rigtige vej, forklarer Luke Becker, der mod Slangerup fik lov at optræde foran publikum på Granly Speedway Arena for første gang. I aften gælder det Fjelsted, og der håber han på at tage et skridt mere.

– Der er nogle rigtigt gode heats, hvor jeg rammer et højt niveau, og så er der nogle heats, hvor jeg bare ikke rammer, og det er der, hvor jeg skal være bedre. Jeg lærer, hver eneste gang, jeg er på banen, og det er i hvert heat og på hver omgang. Jeg arbejder hele tiden på at blive bedre og bedre, og jeg føler mig bedre og bedre tilpas hele tiden. Det hjælper med tilliden fra Tom (Paarup Madsen, red.) og Johannes (Kikkenborg, red), så det er bare at fortsætte.

Esbjerg Vikings – Fjelsted onsdag den 3. juli klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.

Køb din billet til matchen her:

https://www.ticketmaster.dk/event/metal-speedway-league-esbjerg-vikings-team-fjelsted-billetter/461329