I duellen mellem Esbjerg Vikings fra 2010 og Esbjerg Vikings fra 2019 er Kim Lagoni ikke i tvivl om, at det første mandskab ville trække det længste strå. Han havde en levende legende med på holdet.

Den fiktive match mellem de to Esbjerg Vikings-hold fra 2010 og 2019 giver anledning til mange sjove samtaler og tankeeksperimenter, og Kim Lagoni, der var holdleder for tropperne for et årti siden, er ret sikker i sin sag. Han havde den senere tredobbelte verdensmester Greg Hancock med på holdet, og det er den slags kvalitet, der ville sikre en sejr.

– Vi var i perioden omkring 2010 en rugekasse for verdensmesterskaber, da ikke kun Greg Hancock, men også Tomasz Gollob kørte på holdet. Du kan sige, at vi modnede dem til VM, og så var de flankeret af lysende lokale talenter som Johannes Kikkenborg og Brian Lyngsø, lyder det med et stort grin fra Kim Lagoni, der for ikke særligt længe kunne se en af de gamle drenge i en gæsteoptræden på Granly Speedway Arena.

– Johannes Kikkenborg går jo direkte ind og vinder sit første heat i den famøse optræden, han får i 1. Division i år. Det ligner jo, at han ville ryge direkte ind som A-kører, hvis han skulle kategoriseres igen, så 2010-holdet var bare stærkere. Det var fyldt med rising stars, siger en munter Kim Lagoni, som dermed har fyret godt op under Årtiets Match.

 

Årtiets match – 32. oktober 2020.

Hvis du vil støtte Esbjerg Vikings kan du købe billetter for 50 kroner pr. stk, og du betaler på Mobile Pay på 36067, hvor du i kommentarfeltet skriver din mailadresse. Herefter får du tilsendt en billet til den fiktive match, som et synligt bevis på din opbakning. Du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil købe, og på den måde kan du selv bestemme, hvor meget du vil støtte med.

Esbjerg Vikings 2010:                                               Esbjerg Vikings 2019:

Greg Hancock                                                             Niels-Kristian Iversen
Brian Lyngsøe ( C)                                                     Bjarne Pedersen  ( C)
Zbigniew Suchecki                                                     Luke Becker
Johannes Kikkenborg                                               Jonas Jeppesen
Peter Juul                                                                    Matias Nielsen

Holdleder: Kim Lagoni                                            Holdleder: Tom Paarup Madsen