Niels-Kristian Iversen er en del af holdet hos Esbjerg Vikings de to næste sæsoner, og han runder således 10 sæsoner som A-kører på Granly Speedway Arena. Dermed har sidste sæsons sølvvindere endnu en vigtig brik på plads til 2021.

Hvis du har været tilskuer på Granly Speedway Arena de sidste otte sæsoner, så er der ret stor sandsynlighed for, at du har set Niels-Kristian Iversen hive en del heatsejre hjem. Med tilnavnet Kongen af Korskroen har han det som en fisk i vandet på hjemmebanen, og nu har esbjergenseren valgt at fortsætte to sæsoner mere hos Esbjerg Vikings.

– Det er på alle måder min klub, og jeg kan da efterhånden ikke forestille mig at køre andre steder. Vi er igen med, hvor det er sjovt, og der er lavet en stærk organisation, som arbejder professionelt på alle niveauer, og derfor er jeg sikker på, at vi vender stærkt tilbage efter en fornuftig beslutning om ikke at deltage i ligaen i år, siger en glad Niels-Kristian Iversen, der kom tilbage til Esbjerg Vikings i 2012, og han kan derfor med kontraktforlængelsen fejre et årti på Granly Speedway Arena.

– Jeg synes, at det siger rigtigt meget, at jeg har været her så lang tid, og det viser noget om, at vi står sammen. Det betyder meget for mig at komme hjem, hvor jeg kender alle de frivillige, og hvor jeg mærker så stor en opbakning. Nu har vi lavet en ny aftale for de næste par år, men jeg kan sagtens forestille mig, at vi forlænger samarbejdet, for tingene peger i den rigtige retning, og vi har en ledelse, der har ambitioner om at udvikle tingene endnu mere, fastslår Niels-Kristian Iversen, som dermed bliver et vigtigt kort for holdleder Tom Paarup Madsen, når han igen kan sende vikingerne på banen.

– Hvis vi kigger på statistikken for den danske liga i efterhånden en del sæsoner, så er det nemt at finde Niels-Kristian Iversen, for han er som regel øverst, og når han så samtidig er landsholdskaptajn og en lokal kører, så giver det rigtig god mening at fastholde ham her, selvom vi godt ved, at mange andre har givet ham tilbud gennem årene. Det tæller i den grad også, at han passer glimrende ind i vores ryttergård, hvor vi prioriterer vores holdånd ekstremt højt, og han har fine menneskelige kvaliteter. Niels-Kristian Iversen vil gerne Esbjerg og Esbjerg Vikings, og det er dejligt, at vi kan fastholde vores stærke stamme af danske kørere, så vi kan arbejde videre med de ting, vi har påbegyndt. Jeg tror på meget mere fra både Niels-Kristian Iversen og resten af klubben, siger Tom Paarup Madsen.