Esbjerg Vikings henter Dawid Rempala til sæsonen 2022. Her kan du lære mere om det unge stortalent, der har leveret svar på en række spørgsmål.

Dawid, hvad kan du fortælle om dig selv?

Jeg er 19 år gammel, bor i Tarnow, og jeg er i lære som mekaniker. Min hobby er at arbejde med motorcykler og for nyligt køre go-cart – og så har jeg en kæreste 😊 I den kommende sæson kører jeg på motorer fra Flemming Graversen og Staszek Burza

Du kommer fra Rempala-familien, der er ret kendt i polsk speedway?

Ja, min far et Tomasz, der er den tredje af Rempala-brødrene.

Hvornår begyndte du at køre speedway?

Det har altid været en del af mit liv. Jeg var med til speedway første gang, da jeg var tre måneder gammel, og når jeg kommer fra en speedway-familie, var det uundgåeligt, at jeg kom til at køre. I 2016 var jeg for første gang på 500cc, men jeg har også trænet på mindre cykler inden da.

Hvem var din første træner?

Lige siden jeg tog mine første skridt i speedway, har min far lært mig en masse om den her sport.

Hvad er dine største bedrifter?

  1. Polsk junior mester for hold i 2018.
  2. Bronze i Youth Polish Club Pairs Championships 2021
  3. Være i top 10 af de bedste polske unge kørere i 2021.

 

Hvad er din stærkeste side?

Ifølge eksperterne er det mine starter, men jeg kan heldigvis også levere på distancen 😊

 

Hvad er din favoritbane?

Jeg kan virkeligt godt lide banerne i Rzeszów og Zielona Góra. Generelt kan jeg godt lide store baner, hvor der er mange muligheder for at angribe.

 

Hvorfor valgte du Esbjerg?

Jeg ville virkelig gerne til Danmark og lære noget andet, end det jeg kan lære i Polen. Jeg vil gerne takke alle involverede, inklusiv Niels-Kristian Iversen, der anbefalde mig, og Tom Paarup Madsen og Lars Guldager Dyhr for deres tiltro. Det er en rigtig fed udfordring for mig, at blive en del af Esbjerg Vikings, og jeg kan lære meget. Derfor vil jeg gerne takke for muligheden ved at gøre alt for at vise fansene, at de får en indsats, de kan være tilfredse med fra mig.

 

Hvad kan klubbens fans forvente fra dig?

Jeg kommer med en professionel tilgang til mine pligter, og jeg giver altid 200 procent og efterlader mit hjerte på banen.

 

Indtil vi ses?

Jeg glæder mig til at starte på Esbjerg Vikings-holdet, og jeg vil gerne sende en hilsen til fansene. Vi ses snart på banen.