Et hold fra hver ende af et årti. En direkte konfrontation. Hvem vinder? Det er spørgsmålet i Årtiets Match, hvor Esbjerg Vikings fra 2010 skal op mod deres efterfølgere fra 2019, og Johannes Kikkenborg kan som en del af begge mandskaber komme med et kvalificeret svar.

Der er garanteret mange, der godt ville se den fiktive match blive kørt mellem de to mandskaber, men når det nu ikke kan lade sig gøre, så kan Johannes Kikkenborg måske komme med et af de bedre svar. Han kørte selv i 2010, og han var assisterende holdleder, da vikingerne hentede sølv i 2019.

– Nu er jeg jo med på begge hold, så den er svær, men jeg kan se, at Jonas Jeppesen er sikker på, at han kan slå mig. Selvom han er en god kører, så tænker jeg, at jeg ville snuppe ham i det første heat. Jeg vandt jo mit første heat, da jeg gjorde et lille comeback i 1. Division i år, men derefter kan det godt være, at han ville komme susende. Jeg er jo ikke helt ny længere, kommer det med et grin fra Johannes Kikkenborg, der også godt vil sende en lille stikpille til den nuværende holdleder.

– Tom P. kan nok heller ikke dæmme op for mig taktisk, så der skulle jeg jo nok hjælpe ham mod mig selv. Han har jo for eksempel heller ikke været ude at køre 1. Division, så han er nok lidt bagud generelt, konstaterer en flyvende Johannes Kikkenborg, der som den eneste ville være sikker på at sejre i Årtiets Match.

Årtiets match – 32. oktober 2020.

Hvis du vil støtte Esbjerg Vikings kan du købe billetter for 50 kroner pr. stk, og du betaler på Mobile Pay på 36067, hvor du i kommentarfeltet skriver din mailadresse. Herefter får du tilsendt en billet til den fiktive match, som et synligt bevis på din opbakning. Du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil købe, og på den måde kan du selv bestemme, hvor meget du vil støtte med.

Esbjerg Vikings 2010:                                               Esbjerg Vikings 2019:

Greg Hancock                                                             Niels-Kristian Iversen
Brian Lyngsøe ( C)                                                     Bjarne Pedersen  ( C)
Zbigniew Suchecki                                                     Luke Becker
Johannes Kikkenborg                                               Jonas Jeppesen
Peter Juul                                                                    Matias Nielsen

Holdleder: Kim Lagoni                                            Holdleder: Tom Paarup Madsen