Det er noget tid siden, Bjarne Pedersen indtog banen på Granly Speedway Arena, men formen fejler ikke noget. Det skyldes et intensivt træningsprogram, der byder på lidt af hvert.

Ligapausen i 2020 betyder, at Bjarne Pedersen har udsat sit karrierestop, og noget tyder på, at den rutinerede ræv kommer i absolut topform til den sidste sæson, inden cyklerne parkeres. Allerede i månederne op til jul var der skruet op for den fysiske træning med et ugentligt program, der til tider bød på mountainbike, hockey, spinning, vægttræning og minimum et par dage med løb også.

– Det er en god kombination for mig, for det giver noget forskelligt, og så gør det bare tingene sjovere, at du ikke skal lave det samme hele tiden. Jeg gav den fuld knald i tiden op til jul med de ting, som vi måtte dengang, og nu holder jeg det ved lige, inden vi forhåbentligt kan begynde på alting igen. Jeg satser på, at jeg i februar igen skruer helt op for træningen, og hvis der stadig er begrænsninger, så har jeg lidt udstyr til at træne i mit værksted også, forklarer Bjarne Pedersen, som selvfølgelig også har brugt tiden på at sørge for, at udstyret er på plads.

– Der er nogle små ting, der lige har fået en omgang, men ellers stod det hele nærmest klar inden november måned sidste år. Vi havde jo rigelig god tid i 2020 desværre, men det kunne ikke være så meget anderledes, og nu glæder jeg mig bare rigtigt meget til, at vi skal igang igen. Alt i alt er der rimeligt godt styr på tingene, og så er det bare med at være klar, når vi igen kan komme på banen, lyder det fra vikingernes kaptajn.