Bjarne Pedersen har valgt at udsætte sit karrierestop, og han fortsætter hos Esbjerg Vikings i 2021.

Med nyheden om at Esbjerg Vikings står over i sæsonen 2020 på grund af den usikre situation omkring effekterne af covid-19 har Bjarne Pedersen valgt at udskyde sit karrierestop et år, så han forhåbentligt får mulighed for at slutte af med en hel sæson.
– Jeg har haft en lang og god karriere, og den vil jeg gerne afslutte ordentligt, beslutningen om at forlænge til 2021 er taget i samråd med familien og Esbjerg Vikings. vi havde en flot sæson med sølvmedaljer sidste år, og den ser jeg frem til at følge op på i en klub, der har støttet mig i den her beslutning. 2020-sæsonen skulle have været en fest-sæson med et brag af en afslutning med the Final Lap på Granly Speedway Arena i september, men covid-19 slog bunden ud af den danske speedway liga, og satte mildest sagt hele landet på standbyD erfor udskyder jeg selvfølgeligt også min afskedsløb frem til 2021. Så snart det er muligt i samarbejde med Esbjerg Motorsport vil vi offentliggøre den nye dato for the Final Lap.
Holdleder Tom Paarup Madsen ser Bjarne Pedersen som en vigtigt figur næste sæson
– Vi har slet ikke været i tvivl om, at vi ville strække os langt for at have Bjarne Pedersen i truppen en sæson mere. Han havde afgørende betydning for os sidste år, for han giver en masse til resten af truppen, og så er han bare en fantastisk person, der fortjener at slutte med maner i en fuld sæson. Han er gennemprofessionel, og det er jeg sikker på, at han igen kommer til at vise på banen i 2021.