I den kommende sæson er Jonas Jeppesen tilbage på holdet hos Esbjerg Vikings, og han bliver samtidig en del af den danske landsholdstrup.

Jonas Jeppesen har fra sit første løb for Esbjerg Vikings vist et stort potentiale, og det er ikke kun på Granly Speedway Arena, at der bliver lagt mærke til den unge mand. Landstræner Hans Nielsen har udtaget ham til nationalmandskabet som en konsekvens af den store udvikling, han har gennemgået.

– Jonas Jeppesen er naturlig tilføjelse til A-landsholdet efter indsatsen på U23-landsholdet i 2021. Han tager et rigtig flot snit med sig fra både den polske og svenske liga, som han har kørt i år. Men heldigvis kan man også glæde sig til at se ham mere på de danske baner i 2022, hvor han kører for Esbjerg Vikings. Med Jonas gør vi det samlede A-landshold og dets styrker endnu bredere, ligesom vi er glade for at kunne tilføje en ung profil til truppen, fortæller Hans Nielsen.

Glæden er naturligvis også stor hos 23-årige Jonas Jeppesen, der vil bruge udtagelsen som brændstof til videre udvikling.

– Jeg er megastolt over at være en del af landsholdet, og det mig måske en mulighed for at repræsentere Danmark på min egen hjemmebane, Granly Speedway Arena, til sommer. Det er kulminationen til min personlige udvikling efter, at jeg kom til Esbjerg Vikings, og det giver blod på tanden i forhold til at tage de næste skridt i min karriere. Det er klart, at det eksponerer også mig ekstra meget som kører, og jeg er glad for at kunne levere noget tilbage klub og sponsorer på den her måde. Nu glæder jeg mig bare til at være en del af truppen, og til at vise landstræneren, hvad jeg kan på nært hold, siger Jonas Jeppesen