Det er tid til første match efter sommerpausen, og Jonas Jeppesen glæder sig til at komme i gang igen. Han tror på en sejr sammen med holdkammeraterne, der alle ser ud til at komme med fart i cyklerne.

Når snoren går i aften på Granly Speedway Arena bliver det med en tændt Jonas Jeppesen, som satser på, at vikingerne sender naboerne fra Grindsted hjem med et nederlag, så holdet kan tage et hop op i tabellen.

– Det bliver fedt at komme i gang igen efter den lille pause, og jeg tror da på, at vinder på hjemmebane igen. Grindsted stiller godt nok med et fint hold, men vi ser ud til at være godt kørende over hele linjen, for vi kommer med god form. Jeg har lige kørt mod Luke Becker, som så skarp ud, og Niels-Kristian Iversen har lige lavet rigtigt mange point i Polen. Bjarne Pedersen laver også en del point for tiden, og Matias Nielsen gør det også godt, så det ser ret fornuftigt ud. Jeg tror på, at vi vinder den her, selvom det ikke bliver så nemt, som nogle tror, og så ser det spændende ud inden de to sidste runder, konstaterer Jonas Jeppesen, som foreløbigt har været med til at vinde alle sæsonens tre hjemmematcher på Granly Speedway Arena.

Esbjerg Vikings – Grindsted Speedway Klub onsdag den 31. juli klokken 18.30 på Granly Speedway Arena.