Jonas Jeppesen er sammen med Niels-Kristian Iversen de to repræsentanter for Esbjerg Vikings i den individuelle DM-finale efter afbud fra Bjarne Pedersen, og den unge B-kører glæder sig til opgaven.

Når feltet i aften kører ud på Vojens Speedway Center i jagten på den individuelle DM-titel, er Jonas Jeppesen blandt de 16 kørere sammen med blandt andre også Niels-Kristian Iversen fra Esbjerg Vikings, og hvor sidstnævnte har vist sig som en magtfaktor i lige netop denne disciplin med syv individuelle titler, så har Jonas Jeppesen lidt andre målsætninger for finalepladsen.

– Jeg er glad for at være med, og det er lidt specielt, at det er mit andet og sidste løb i Danmark i år. Det har været et specielt år på alle måder, og selvom jeg føler mig i ret god form med ganske fine resultater i Sverige og Polen, så er det ikke sådan, at jeg på forhånd tror alt muligt. I første omgang vil jeg gå efter en plads i top 8, og så må vi ellers se, hvad aftenen bringer. Der er selvfølgelig et par lidt større favoritter, men ellers er det et meget jævnbyrdigt felt, og så kan alt ske. Det handler bare om at gå ud og gøre mit bedste, og så må vi se, hvor langt det rækker, men omvendt så skal jeg da gå efter at gøre det så godt som muligt, lyder det fra Jonas Jeppesen inden finalen, der sendes på TV2 Sport fra klokken 18.30.